Met andere ogen

big-eye-scientistZoekt u een unieke ervaring die de ogen opent voor nieuwe mogelijkheden? Wilt u met andere ogen naar vraagstukken in de organisatie kijken? Bent u in om verandering anders te leren zien, waardoor het sneller en eenvoudiger van de grond komt? Zoekt u een verfrissende blik op organisatieontwikkeling? Of bent u op zoek naar persoonlijke verrijking en onconventionele zienswijzen? Kijk dan niet verder.


TranZIEtie opent je ogen en verruimt je blik

TranZIEtie is een unieke belevenis. Samen met het MuZIEum wordt op maat een resultaatgerichte leerervaring verzorgd. Door anders te gaan kijken leert u zaken opnieuw zien. Ervaar wat het is om als ontdekkingsreiziger op de tast onontgonnen gebied in te trekken en blind te varen op eigen kracht. Een beleving die direct in verband wordt gebracht met uw dagelijkse praktijk en dat wat u graag wilt leren.

Pas als je het ziet, zie je het zitten


Tranformerende ervaringDus wat kunt u verwachten? Concrete handreikingen, vele eyeopeners en heldere vertaling naar directe toepassingen in het werk. Geen theorie en abstracte luchtfietserij, maar no-nonsense inzicht gericht op wat u morgen anders kunt doen om te bereiken wat u voor ogen staat. En hoe doen we dit? We werken met een vast ochtendprogramma en de middag op maat gemaakt voor uw leerdoelen.

Veranderen is achterwaarts zien en voorwaarts kijken


Tranzietie is uitstekend in te passen in gedragsverandering, organisatieontwikkeling, management development en leiderschapsprogrammas.  Neem contact op en wij vertellen u wat allemaal mogelijk is. Download de brochure voor meer informatie.

Brochure

Opent je ogen