Toepassingen

motivator

Leiderschapsprogramma

Transzietie is ideaal in te passen in een leiderschapsprogramma. U kunt denken aan thema’s als visievorming en focus aanbrengen, naast wat nodig is om anderen voor te gaan. Zo is de leider die dirigeert en vertelt waarheen te gaan een hele andere leider dan degene die met voorbeeldgedrag mensen inspireert om in gedrag te volgen. De verschillende stijlen van leiderschap vertalen we concreet naar aan te leren vaardigheden.

groepsdenkers

Management development

Hoe geeft u effectief sturing aan uw team? Welke regels en principes bevorderen zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen? Hoe voorkomen we ongewenst gedrag door onbewust verkeerde signalen af te geven? Welke vormen van organiseren geven creativiteit een boost? Op welke wijze halen we het beste uit een groep mensen? Slechts enkele onderwerpen waar de tanden in gezet worden. Maak kennis met wat de invloeden zijn van uw eigen gedrag en leer nieuwe skills.

Pers effectiviteit2

Persoonlijk effectiviteit

Wie denkt een hamer te zijn ziet alles als een spijker. Gevolg is spijkers op laag water zoeken en iedereen over één kam scheren. Zo verliezen we alternatieven uit het oog. Tranzietie houdt de spiegel voor en laat andere invalshoeken zien. Aan de hand van concrete voorvallen uit uw dagelijkse praktijk gaan we op onderzoek naar effectiever handelen.

Gedragsverandering

Gedragsverandering

Staat u voor de uitdaging van een gedragsverandering? Wilt u weten hoe gedrag ontstaat en verandert? Het gedragsraamwerk biedt houvast en geeft inzicht in hoe eenvoudig en snel gedrag veranderd kan worden. U wordt aan de hand meegenomen door vijf gedragsstrategieën om een gedragsverandering kracht bij te zetten. We gaan aan de slag met het zelfbeeld (hoe zie ik mijzelf en mijn rol) en het wereldbeeld (hoe kijk ik tegen mijn team, de organisatie en mijn omgeving aan). Nieuwe zienswijzen vertalen we naar concreet te nemen stappen, waarbij geldt geen woorden maar daden.

sleutel totsucces

Organisatieontwikkeling

Om de organisatie te ontwikkelen gaat het om wat plaats vindt in de praktijk te verbinden met relevante theorie. U komt met concrete vraagstukken waar we de tanden in zetten. Met elkaar worden alternatieven en mogelijkheden in kaart gebracht. Vervolgens gaat u concrete acties uitstippelen om in de praktijk uit te proberen. Hierbij is het mogelijk om enkele terugkombijeenkomsten op uw eigen locatie te reserveren.

Opent je ogen